COMO XA DECIDIMOS QUE IMOS PLANTAR PORROS, ESTIVEMOS OBSERVANDO CÓMO ERAN OS GALLOS QUE MÁIS TARDE PLANTARÍAMOS: ERAN COMO UNHA HERBA, CUN POUQUIÑO DE TERRA E... UNS PELIÑOS BRANCOS QUE NON SABIABAMOS QUÉ ERAN. ASÍ QUE DECIDIMOS INVESTIGAR, E COMO NESE MOMENTO NOS ESTABAN "OS PAIS E AS NAIS" PARA PREGUNTARLLES, DECIDIMOS IR A BUSCAR Á BIBLIOTECA:
3 comentarios:
QUERIDO@ AMIG@S MACARRÓNS.TEÑO PARA VOS UNHA RECEITA CON ALLOS PORROS.
INGREDIENTES:
-200grs.ZENOURAS.
-300GRS.ALLOS PORROS.
-300grs.PATACAS.
-50grs.ACEITE DE OLIVA.
-1 ltr. DE AUGA.
PROCEDEMENTO:
LIMPAR OS ALLOS PORROS E CORTALOS.
-POÑER A AUGA NUNHA POTA XUNTO COS ALLOS PORROS A LUME BAIXO.
PASADOS 20 MNTS. ENGADIR AS ZENOURAS E AS PATACAS PELADAS E CORTADAS EN ANACOS PEQUENOS.
COCIÑAR 20 MNTS.
NOSÚLTIMOS DOUS MNTS.ENGADIR O ACEITE DE OLIVA E REMEXER.
ESTE PRATO, DA COCIÑA VASCA, É MOI SAN E SABROSO. ESPERO QUE VOS GUSTE A RECEITA.
ANXOS. "TIGRE-BOLECHAS"
AH!ESQUECINME DECIRVOS QUE O NOME DO PRATO É
PORRUSALDA.
MOITOS BICOS DE MACARRÓN.
ANXOS."TIGRE-BOLECHAS"
HOLA PROFE ANXOS. MOITAS GRAZAS POLA RECEITA. SEGURO QUE ESTÁ MOI RICA A PORRUSALDA. AÍNDA QUE NON A PODEMOS FACER NO COLE, TRABALLAREMOS MOITAS COUSAS DE ESTA RECEITA.
MOITOS BICOS GRANDES DOS MACARRÓNS
Publicar un comentario